Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

PALVELEMME:
MA-SU 9.00-17.00
LA 9.00-13.00
SUNNUNTAISIN LEPÄÄMME

Tuotteet

KOWA Prominar TSN-501 20-40x50KOWA TSN-501 on erittäin pienikokoinen kaukoputki. Koska luonto on kaikkialla. NautiLue lisää »

Valmistuvat_2023_edited-2.jpgKullanmuru_2023_tulos_netti_edited-1.jpgKevathappeninki_2023_edited-2.jpgtyhjennysmyynti.jpg

Canvas_3.png

PhotoPrintMe.jpgKenkalaatikko_kuvakirja_some_2.png

Sisusta_valokuvilla.jpg


Tervetuloa kotisivuillemme!

Olemme täyden palvelun valokuvausliike. Meiltä saat kuvauspalvelut niin studiossa kuin studion ulkopuolellakin. Erikoisalaamme ovat lapsikuvaukset, mutta toki hoidamme ammattitaidollla niin rippi-, valmistumis-, hää- kuin muotokuvauksetkin.

Tulemme mielellämme kuvaamaan myöskin erilaisiin tilaisuuksiin, kuten hautajaisiin, hääjuhliin ja vaikkapa syntymäpäiville.

Meiltä saat myös käsiohjelman hautajaisiin sekä muihinkin tapahtumiin.

Suoritamme vuosien kokemuksella koulu-, kerho- ja päiväkotikuvauksia.

Toimitamme kuvaamamme valokuvat pohjukkeisiin,kansioihin tai kehyksiin viimeisteltyinä.

Viralliset passikuvat saat meiltä joko paperikuvina tai passiin ja henkilökorttiin sähköisenä kuvana suoraan poliisin lupapalvelun kuvapalvelimelle sekä passin tilaamiseen netin kautta.Olemme saaneet Suomen Fotokaupanliiton PASSIKUVAN AMMATTILAINEN-sertifioinnin ja kuvaamillamme passikuvilla on kelpoisuustakuu. Aivan naapurissamme sijaitsevan poliisin lupapalvelun aukioloajat löydät Poliisin sivuilta www.poliisi.fi. Passikuvaukseen voi tulla ilman ajanvarausta.

Sotiemme veteraaneille ja lotille tarjoamme passikuvat veloituksetta.

Kauttamme saat laajan valikoiman erilaisia valokuvausalan tuotteitta,albumit,kehykset,kamerat,kaukoputket,kiikarit,kameralaukut,kamerajalustat,akut ja muistikortit.Kameramerkkejämme ovat mm Fujifilm, Panasonic ja Polaroid, kiikareissa ja kaukoputkissa Celestron, Focus Sport Optics, Kowa, Pentax ja tilaustuotteena Leica sekä tarvikkeissa Hähnel, Kenko, Lenspen,Lexar, Lowepro, Sandisk, Sirui, Tamron,Transcend sekä Velbon. Valikoimastamme löytyy värinega-,mustavalko- ja diafilmejä sekä niiden kehityspalvelu. Myös mustavalkokemikaaleja ja -papereita kuuluu valikoimaamme. Erikoisparistoja mm. autojen lukon kauko-ohjaimiin laaja valikoima.

Toimitamme kaikkia tuotteitamme myös postitse.                                                                                                                                  

Meillä voit teettää valokuvat sekä digitiedostoista että perinteisistä filmeistä. Digikuvat saat mukaasi Mitsubishi-kuvakioskistamme jopa odottaessa, meiltä saat omista kuvistasi myös kuvakortteja, kalentereita, kuvakirjoja ym. Valmistamme kuvia aina kokoon A2/42x59 cm asti.Kautamme käytössäsi on myös Color-Kolmion laaja kuvatuotevalikoima.

Teemme vanhoista kuvistasi uusia kopioita, tarvittaessa korjailemme kuvista pois naarmut ja vauriot. Suoritamme myös muut kuvien muokkaukset niin halutessasi.

Muokkaamme myös digikuviasi Photoshopilla parempaan kuosiin.

Meiltä saat Jämsä-aiheisia postikortteja.