Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Palvelemme ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00
Sunnuntaisin lepäämme.









Tuotteet

TAMRON AF Di II VC 18-270/3.5-5.6 PZD Tamron AF 18-270 mm F/3,5-6,3 Di II VC PZD LD Aspherical (IF) Macro   Tamron AF18-270 maailmanLue lisää »
« Takaisin

OLYMPUS OM-D E-M10 mk IV 14-42 EZ Pancake kit

Tutustu uuteen E-M10 Mark IV -kameraan, jolla ikuistat jokaisen päiväsi uskomattoman upeisiin, jaettaviin kuviin. Tämä vierelläsi aamusta iltaan kulkeva tyylikäs selfiekamera ikuistaa parhaat hetkesi. 20M Live MOS -kennolla saat aikaan täydellisiä tuloksia myös haastavissa valaistusolosuhteissa ja yöaikaan. 5-akselinen kuvanvakaaja takaa tarkat kuvat käsivaralta kuvattaessa. 4k-selfievideo ja Bluetooth-etäyhteys kameraan. Oikea Olympus M. Zuiko -objektiivi valittavissa jokaiseen kuvaushetkeen. Uudet taidesuotimet inspiroivat ainutlaatuisia kuvia, ja Advanced Photography -tiloilla aloittelijakin onnistuu kuin ammattilainen.

Olympus E-M10 Mark IV on pieni, kevyt ja ehdottoman tyylikäs tehopakkaus. 5-akselinen kuvanvakaaja, 4K-video. Kenno on sama resoluutiolttaan 20.3 megapikselin malli, kätevä kasvojen ja silmien tarkennus on lainattu E-M1 III mallista. Tämä tarkennus löytyi myös kolmosmallista mutta on nyt tarkempi ja nopeampi.

Video: 4K UHD. 30P ja Full HD 60P videokuvaus

Lataus: suoraan USB-johdon kautta

Tehokas 5-akselinen sisäinen kuvanvakain korjaa liikettä objektiivin akselin ympäri, pysty- vaaka- ja suuntaista kiertymistä, sekä pysty- ja vaakasuuntaista liikettä. mikä mahdollistaa vakaat kuvat ilman epäterävyyttä -a jopa liikkuessa kuvatut videot, joka poistaa kuvien ja videoiden epäterävyyden käytettävästä objektiivista riippumatta.

Erittäin nopea, suurikokoinen, 2.36MP kuvapisteen elektroninen etsin mahdollistaa helpon rajauksen ja reaaliaikaisen asetusten säädön.

(Super-Sonic Wave Filter) -suodatin aktivoituu heti kun kamera käynnistetään ja poistaa kuvakennoon tarttuneen pölyn ultraäänivärähtelyjen avulla. Sisäänrakennettu WiFi mahdollistaa kauko-ohjatun
laukaisun, suorakatselukuvan etäkatselun sekä P, A, S ja M -tilojen hallinnan yhteensopivien älypuhelimien kosketusnäytöllä

Taianomaiset taidesuotimet

Jos haluat kertoa asiasi voimallisesti (tai, jos totta puhutaan, luoda paljon tykkäyksiä keräävän Instagram-postauksen), pyöräytä säätöpyörä ART-tilaan. Valitse haluamasi 16 eri taidesuotimesta, kuten nyt säädettävissä oleva Pop Art -suodin tai Soft Focus -suodin, ja päästä luovuutesi valloilleen. Jos haluat tavoittaa juuri tietynlaisen lookin, hienosäädä suodattimen tasoa haluamaksesi kameran kosketusnäytöllä ennen kuvan taltiointia.

Hiljainen suljin -toiminto Nyt voit olla tapahtumien keskipisteessä ilman, että olet huomion keskipisteenä. Hiljainen suljin -toiminto takaa, että laukaisinta painettaessa ei kuulu minkäänlaista ääntä, vaan voit kuvata täysin hiljaa.

Automaattitarkennusalusta Katsottaessa etsimen läpi: Voit muuttaa automaattitarkennusta kuvauskohteen mukaan kameran takana sijaitsevalta kosketusnäytöltä. Kosketa näyttöä sormella ja siirrä tarkennuspiste haluamaasi kohtaan. Samalla voit edelleen seurata tapahtumia etsimen kautta

Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydet

Jaa kuvasi ja paljon muuta E-M10 Mark IV:n yhdysrakenteisella Wi-Fi-kamerayhteydellä. Aktivoi Bluetooth nopeasti ja helposti muodostaaksesi saumattoman yhteyden älypuhelimeesi. Jatkuvasti toimiva kuvien tuontitoiminto mahdollistaa kuvien jakamisen somessa käden käänteessä. Lataa vain puhelimeesi helppokäyttöinen

Tilaustuote

Hinta alk.849.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
OM-D E-M10 mk IV 14-42 EZ kit849.00 €
OM-D E-M10 mk IV 14-42 + 40-150 R kit949.00 €