Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Palvelemme ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00
Sunnuntaisin lepäämme.
JOULUNAVAUSPÄIVÄNÄ
27.11. PALVELEMME 9.00-15.30
Tuotteet

TAMRON SP AF 90mm 2.8 Di Macro 1:1 HUIPPULUOKAN MACRO-OBJEKTIIVI Polttoväli: 90mm Valovoima: F/2,8 Linssin rakenne:Lue lisää »
« Takaisin

OLYMPUS PEN E-PL10 14-42 EZ kit

Olympus PEN E-PL10 – kuvaamista tyylillä!

 1. 4K video
 2. Wi-Fi + Bluetooth
 3. Parempi automaattitarkennus
 4. "Sweep panorama"
 5. Nopea suljin 1/16000
 6. Sisäänrakennettu salama

OLYMPUS PEN E-PL10 mikrojärjestelmäkamera on yhtä kaunis kuin taltioimansa kuvat. Olympus PEN E-PL10 on täydellinen kamera, kun haluat ottaa korkealaatuisia kuvia tyylikkäällä kameralla ja jakaa kuvat silmänräpäyksessä sosiaalisiinmedioihin. Bloggaajat, Vloggaajat ja muut somegurut ovatkin jo valjastaneet Olympus Pen-sarjan kamerat käyttöönsä.

PEN E-PL10 on metallirungosta ja vaihdettavista objektiiveista huolimatta niin kevyt ja pieni, että se mahtuu helposti pieneen laukkuun. Alas taittuva näyttö on ihanteellinen selfiekuvaukseen, ja kosketusnäytön avulla voit hallita tärkeitä toimintoja, kuten laukaisu/tallennus, valotus ja luovattaidesuotimet. Voit muokata valokuvia ja videoleikkeitä kamerassa sekä lisätä musiikkia tai muita tehosteita, ja lopuksi voit yhdistäätuotoksen yhdeksi tiedostoksi latausta varten Wi-Fi-yhteydellä, yhteensopivalla älypuhelimella ja ilmaisella OI.Share-sovelluksella.


Olympus PEN E-PL10 kameran tärkeimmät ominaisuudet:

 • Yhdysrakenteinen Wi-Fi ja bluetooth helppoon siirtämiseen yhteensopivilla älypuhelimilla ja taulutietokoneilla sekä ilmaisella OI.Sharesovelluksella sosiaaliseen mediaan. Uutuutena Bluetooth, jonka avulla pidät kameran käytännössä koko ajan yhteydessä puhelimeen tai tablettiin (energiatehokkaasti ilman, että akku loppuu hetkessä), ja voit muodostaa yhteyden ottamatta edes kameraa laukusta!
 • Ehdottoman tyylikäs!
 • Alas taittuva ja käännettävä kosketusnäyttö ja automaattinen selfietila korkealuokkaisia valokuva- ja videoselfieitä varten
 • Kameransisäiset videoiden muokkaus-, tehoste- ja yhdistämistoiminnot erinomaisten videoiden tuottamiseksi.
 • Kauko-ohjaus älypuhelimella. Esimerkiksi selfiet kauempaa!
 • Nopeasti käytettävät taidesuotimet luovien tehosteiden lisäämiseksi kuviin ja videoihin, mukaan lukien Vanha filmi -tehoste, taidehäivytys, usean kuvan kaiku ja yhden kuvan kaiku. Nyt myös Sweep Panorama, jolla panoramakuvat tarttuvat kuin itsestään!
 • Omat leikkeet -kansio lyhyiden videoleikkeiden järjestelyä, muokkausta ja liittämistä varten.
 • Kattava valikoima mallikohtaisia tarvikkeita, kuten hihnat, laukut jne.
 • Yhteensopiva kaikkien ensiluokkaisten M.ZUIKO-objektiivien kanssa, mukaan lukien ehdoton 45 mm:n kiinteäpolttovälinen muotokuvaobjektiivi.
 • Selaa taidesuotimia ja tarkastele tehostetta reaaliajassa Live-esikatselulla.
 • Photo Story valokuvien sommittelemiseksi albumiin tarinamuodossa – sisältää monipuoliset luovat tehosteet.
 • iAuto-toiminto, jonka avulla kamera valitsee parhaat asetukset jokaiseen valokuvaan.
 • Live guide -opastus helpottaa boken ja muiden keskeisten ominaisuuksien säätöä, ja se soveltuu erinomaisesti aloitteleville kuvaajille.
 • e-Portrait-toiminto tuottaa täydelliset ihonsävyt.
 • Silmäntunnistus takaa neulanterävät muotokuvat.
 • Live Composite -toiminto luo pitkät valotukset, joiden avulla voit taltioida valojuovia, kuten tähtitaivaan yöllä.
 • Fast Af -takennus nopeaan sarjakuvaukseen.
 • Quick Start -opastustoiminnon avulla aloittelevat kuvaajat pääsevät kuvaamaan heti.

Videokuvausta helposti
PEN E-PL10 tekee videoiden kuvaamisesta ja editoinnista kameransisäisesti helppoa – ja hauskaa. Voit kuvata videoita lyhyin otoksin, tallentaa ne Omat leikkeet -kansioon ja liittää sitten suosikkileikkeesi yhteen luodaksesi promotyylisen filmin ääniraidalla ja taidesuotimella. Esimerkiksi Vanha filmi -tehoste lisää satunnaista kohinaa ja naarmuja retrolookin luomiseksi.


Maailma Wi-Fin välityksellä

Olympus PEN E-PL10 on yhdistettävissä nopeasti älypuhelimeen Wi-Fi-yhteydellä ja ilmaisella OI.Share-sovelluksella, jotta voit kuvata täysikokoisia selfiekuvia kauko-ohjatusti (voit ohjata kameraa puhelimellasi) ja pidä muotipäiväkirjaa, jossa esittelet päivittäin käyttämiäsi asusteita. Lataaminen älypuhelimesta sosiaaliseen mediaan käy käden käänteessä.

Vaihda objektiiveja ja lisävarusteita
Jokaisen PEN-kameran tapaan E-PL10 on yhteensopiva Olympuksen jatkuvasti laajenevaan ja korkealuokkaiseen M.ZUIKO-järjestelmään kuuluvien objektiivien sekä jokaiseen tyyliin ja makuun sopivien PEN- muotivarusteiden kanssa: saatavilla on laaja valikoima olkahihnoja, rannehihnoja ja erilaisia laukkuja jokaiseen tyyliin ja makuun.

Laajennettu takuu
Jokainen Olympus-objektiivi ja -kamera sisältää maksuttoman kuuden kuukauden laajennetun takuun (edellyttää rekisteröintiä MyOlympus-verkkopalvelussa).

Tilaustuote

Hinta:699.00 €