Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Palvelemme ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00
Sunnuntaisin lepäämme.

Tuotteet

CELESTRON Astromaster 70 AZJo haet sekä maanpäällä että taivaissa toimivaa kaukoputkea, AstroMaster-sarjan kaukoputketLue lisää »
« Takaisin

JOBY TELEPOD 325Joby TelePod 325 on luoville kuvaajille tarkoitettu, edullisempi ja kompaktimpi versio Joby TelePod Pro-kolmijalasta. Kuten isoveljensä, se tukee neljää käyttömuotoa; kuvauskahvana/selfiekeppinä, monopodina, korotettuna jalustana tai pöytäkolmijalkana.

Joby TelePod 325 soveltuu kompaktikameroille, 360 asteen virtuaalikameroille ja actionkameroille (soveltuvan pin joint-lisäkiinnikkeen kanssa) jotka saavat painaa jopa 325 grammaa. Jalustalle voidaan kiinnittää myös pienikokoinen mikrofoni tai LED-kuvausvalo. Yhteensopivan puhelinpidike-lisävarusteen (kuten Joby GripTight One Mount, myydään erikseen) kanssa se soveltuu myös älypuhelimilla tehtävään valo- ja videokuvaukseen.

Mukana tulevan kuulapään kanssa kuvakulma saadaan haluttuun asentoon, niin selfiekeppinä käytettäessä kuin jalustaa epätasaiselle pinnalle asettaessa. Se kiinnittyy jalustaan vakiotyyppisellä 1/4" jalustaruuvilla, joten sen vaihtaminen on helppoa.

Yksittäin säädettävät jalat on varustettu kumipinnoitteella joka tarjoaa erinomaisen otepinnan käytettäessä TelePodia kuvauskahvana tai selfiekeppinä. Täyteen mittaansa pidennettynä TelePod 325 ylettää 61 cm pituuteen, ja pienimmillään se on vain 19 cm mittainen, erinomaisen helppo kuljettaa mihin tahansa.

Ominaisuudet

  • Käyttö kuvauskahvana/selfiekeppinä, monopodina, korotettuna jalustana tai pöytäkolmijalkana.
  • Sisältää kuulapään
  • Vakiomallinen jalustaruuvi (1/4")
  • Kevyt ja kestävä rakenne
  • Erinomainen lisävaruste kompaktikameroille, 360-asteen kameroille, puhelimille (vaatii lisävarusteen) ja action-kameroille (vaatii lisävarusteen)

      Tilaustuote

Hinta:47.00 €