Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Palvelemme ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00
Sunnuntaisin lepäämme.

Tuotteet

OLYMPUS OM-D E-M10 mk IV 14-42 EZ Pancake kitTutustu uuteen E-M10 Mark IV -kameraan, jolla ikuistat jokaisen päiväsi uskomattomanLue lisää »
« Takaisin

PANASONIC HC-V180

Seuraava matkakumppanisi

Kun tutkit nähtävyyksia tai nautit ajasta perheen kanssa, videosi pysyvät vakaina ja selkeinä 5-akselisen käsien tärinän tunnistuksen ansiosta. Se on ehdoton suurella zoomauksella ja korjaamaan kameran tärinää. Kätevällä 28 mm:n laajakulma-asetuksella voit kuvata vaikuttavia maisemia ja ryhmäkuvia.

90-kertainen älykäs zoomi / 50-kertainen optinen zoomi

90-kertaisen älykkään zoomin avulla voit kuvata helposti kohteita, jotka ovat liian kaukana kuvattavaksi normaaleilla zoomaustoiminnoilla. Voit myös käyttää 50-kertaista optista zoomia, kun haluat zoomata lähemmäs kohdetta ja lisätä tunnetta ja dynamiikkaa kotivideoosi.

Aina suorassa oleva kuva

Level Shot -toiminto tekee automaattisesti havaintoja ja korjaa kuvien kallistumia, joten voit kuvata huoletta. Asetus voidaan säätää yhdelle kolmesta tasosta – OFF, Normal tai Strong – kuvausolosuhteiden mukaan.

Selkeitä, teräviä tuloksia

HYBRID O.I.S.+ käyttää viisiakselista korjausta tärinän aiheuttaman epäterävyyden poistamiseen riippumatta siitä, kuvaatko laajakulmalla vai suurella zoomauksella. Näin saat teräviä, selkeitä kuvia käytännöllisesti katsoen kaikissa kuvaustilanteissa.

28 mm:n laajakulma

Saat kehykseen mahtumaan enemmän ihmisiä ja taustaa 28 mm:n laajakulmatoiminnolla (35 mm:n kinovastaavuus). Tästä on hyötyä erityisesti silloin, kun haluat ottaa ryhmäkuvan pienessä huoneessa. Kohteet saadaan kuvaan myös läheltä kuvattaessa, ja näin videokameran kiinteä mikrofoni voi poimia vähäisetkin äänet.

BSI-kenno

Videokameran edistynyt BSI-kenno ottaa loistavia, korkealaatuisia kuvia sekä kirkkaassa että hämärässä valaistuksessa. Näin voit tallentaa kauniita otoksia ja kohteita erilaisissa olosuhteissa ja tilanteissa, mukaan lukien sisätiloissa ja yöaikaan, pienellä kohinalla.

Kuvaa vaikuttavia tallenteita aivan itse

Erilaiset suodintehosteet – kuten Miniature Effect, 8mm Movie, Silent Movie ja Time Lapse Recording – antavat sinun kuvata helposti vaikuttavia videoita, jotka vastaavat täydellisesti haluamaasi.

Tilaustuote,toimitusaika 5-7 pv

Tämän tuotteen takuu: 24 kuukautta
Linkki valmistajan kotisivuille:PANASONIC
Lisää tuotetietoja:PANASONIC DV HC-V180 MUSTA
Hinta:239.00 €