Yhteystiedot

VALOKUVAUSLIIKE
NEVALAINEN KY


Keskuskatu 12
42100 Jämsä
014-718875
nevalainen@fotoring.inet.fi

Y-tunnus 0617027-0

Tarkemmat yhteystiedot

Avoinna

Palvelemme ma-pe 9.00-17.00
la 9.00-13.00
Sunnuntaisin lepäämme.

Tuotteet

KOWA Prominar TSN-501 20-40x50KOWA TSN-501 on erittäin pienikokoinen kaukoputki. Koska luonto on kaikkialla. NautiLue lisää »
« Takaisin

TAMRON SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2Tamron SP 150-600 mm f/5-6.3 Di VC USD G2 on toisen sukupolven versio Tamron suositusta super-telefotozoom-linssistä, sisältäen useita parannuksia edeltäjäänsä verraten, erityisesti automaattitarkennuksen, kuvanvakautuksen ja käsittelyn osalta. Linssi on suunniteltu täyskoon kinokennon kameroille soveltuvaksi, mutta soveltuu myös APS-C-kennoisten kameroiden käyttöön.

Uusi optinen rakenne tarjoaa paremman terävyyden ja kuvantarkkuuden

Nykypäivän korkealuokkaiset digikamerat asettavat linsseille suuria tarkkuusvaatimuksia. Uuden optisen rakenteensa ansiosta Tamron SP 150-600 mm f/5-6.3 Di VC USD G2 vastaa haasteeseen 21 linssielementtinsä ja kolmentoista optisen ryhmänsä kanssa. Kolmen mataladispersion linssielementin (LD) ansiosta kromaattisen aberraation aiheuttamat värivirheet ja terävyysvääristymät vältetään vaativissakin olosuhteissa.

Edistyneen valmistustarkkuuden ansiosta kuvanlaatu on entisestäänkin parantunut. Tamron kehittyneimmät eBAND (Extended Bandwidth & Angular Dependency) sekä BBAR (Broad-Band Anti-Reflection) linssipinnoitteet maksimoivat valonkeruutehon ja estävät sirotevaloa ja linssiheijastuksia.

Nopeampi automaattitarkennus ja vakaammat kuvat

Edeltäjäänsä verrattuna USD G2 automaattitarkennus on huomattavasti nopeampi, ja selviää paremmin nopeasti liikkuvien kohteiden kuten lintujen tai urheilijoiden kuvaamisesta. Ultra Sonic Silent Drive (USD) tarkennusmoottori on myös hiljainen ja automaattitarkennus voidaan nopeasti keskeyttää käsitarkennusta varten ilman tarkennusasetuksen vaihtoa pysyvämmin.

Toinen tärkeä parannus on linssin sisäänrakennetussa kuvanvakaimessa, joka pystyy kompensoimaan kameran käsittely- ja ympäristötärinöitä jopa 4.5 astetta pidemmillä suljinnopeuksilla kuin yleensä suositellaan käsivaralta kuvaukselle. Vakauttajalla on myös kolme erilaista vakautusmoodia; Mode 1-asetus tarjoaa normaalin kuvanvakautuksen kaikkiin suuntiin, Mode 2-asetus on tarkoitettu panorointiin (videokuvatessa tai otettaessa panoraamakuvaa) ja vakauttaa kuvan ainoastaan ylä-alasuunnassa, ja Mode 3-asetuksella vakautus otetaan käyttöön vain laukaisinta painettaessa, joka sekä säästää akkua että tarjoaa terävimmän mahdollisen kuvan.

Uusi, tyylikkäämpi ulkoasu

Nykyiseen Tamron SP-sarjan ulkoasuun soveltuakseen SP 150 - 600 mm f/5-6.3 Di VC USD G2 on nyt täysmetallirunkoinen, jonka ansiosta se näyttää ja tuntuu käytössä yhtä korkealuokkaiselta kuin kuvanlaatu antaisi odottaa. Kuten aina, laadukkaat eristeet ja tiivisteet suojelevat linssin sisäosia kosteudelta ja epäpuhtauksilta, ja fluoriinipinnoite suojelee etulinssiä lialta ja rasvalta, tehden puhdistamisesta helpompaa.

**Paremmat käsittelyominaisuudet
**Minimitarkennusetäisyys on lyhennetty aikaisemmasta 2,7 metrin etäisyydestä 2,2 metriin, ja maksimikuvasuhde on 1:3,9, joiden ansiosta suurempien hyönteisten kuten sudenkorentojen ja perhosten kuvaaminen on helpompaa. Lisäksi uudenlainen Flex Zoom Lock-toiminto sallii zoomauksen lukitsemisen halutulle polttovälietäisyydelle, tavallisen kuljetusta ja säilytystä varten käytettävän zoom lock-lukituksen, joka lukitsee linssin lyhyimpään muotoonsa, lisäksi.

Elektromagneettinen aukon valinta, joka tarjoaa tarkan aukon säädön, on tarjolla nyt Canon-version lisäksi myös Nikon-versiossa. Lisäksi uusi jalustajalka on valmistettu kevyemmästä, vahvemmasta magnesiumlejeeringistä ja on yhteensopiva Arca Swiss-tyypin lisävarustekengän kanssa. Lisäksi lisävarusteena hankittavan Tamron TAP-in Consolen avulla linssi voidaan kytkeä USB-johdolla tietokoneeseen, mikä sallii käyttäjän päivittää itse linssin firmware-ohjelmiston sekä hienosäätää automaattitarkennusta ja kuvanvakautusta.

Linssi on myös yhteensopiva Tamronin telekonvertterien, TC-X14 ja TC-X20, kanssa. Huomio: Telekonvertterin käyttö pienentää linssin maksimiaukkoarvoa, joka vaikuttaa automaattitarkennuksen käyttöön. 1.4x konvertterin kanssa menetetään yksi aukon aste, ja 2x konvertterin kanssa menetetään kaksi aukkoastetta.

Ominaisuudet

 • Valmistettu täyskoon kennoille mutta soveltuu myös APS-C-kennolle

 • Kaksoisprosessorit takaavat automaattitarkennuksen ja kuvanvakautuksen suorituskyvyn

 • Ultraäänimoottori (USD) tuottaa nopean ja hiljaisen tarkennuksen

 • Kuvanvakautus (VC) pystyy 4,5 astetta pidempiin suljinnopeuksiin parantaen käsivaralta kuvaamisen riemua

 • Laadukas, säätiivis linssirunko

 • Edistynyt optinen rakenne, jossa 21 elementtiä 13 ryhmässä tuottaa korkean kuvanlaadun kaikille tarkennusetäisyyksille

 • 2,2 metrin minimitarkennusetäisyys tuottaa 1:3,9 kuvasuhteen

 • eBAND ja BBAR –pinnoitteet tarjoavat parhaan valonkeräystehon ja kuvan kontrastin

 • Elektromagneettinen suljin Canon ja Nikon -kameroille

 • Arca Swiss –yhteensopiva jalustajalka

 • Yhteensopiva Tamron 1,4x ja 2x telekonvertterien sekä Tamron Tap-in consolin kanssa

Tilaustuote


Item No A011
Groups-Elements 13 - 20
Angle of view 16-4
Optical Construction rotation
Diaphragm Blades 9
Minimum Aperture F/32-40
Minimum Object Distance [m] 2.70
Maximum Magnification Ratio 1:5
Filter size [mm] 95
Weight [g] 1951
Diameter x Length [mm] 105.6mm x 257.8mm
Focal Length [mm] 150-600
Hinta:1 490.00 €